Ontspanningsmassage

Het verzorgen van lichaam en geest is belangrijk voor een gelukkig, energiek en evenwichtig leven. Gun uzelf dit genot!

De ontspanningsmassage is er op gericht het lichaam en de geest te laten ontspannen. De massage zorgt voor een goede doorbloeding van uw spieren en voert afvalstoffen af. Uw spieren voelen hierna weer soepel en vitaal aan en u zult uzelf weer prettiger in uw lijf voelen.

Ontspanningsmassage schouder Ontspanningsmassage armen

Door een verkeerde houding, stress of andere omstandigheden kunnen spieren gaan verkrampen en ontstaan er blokkades of spierknopen die door middel van de massage verminderd of verholpen kunnen worden. Maar ook zonder klachten is het heerlijk om een ontspanningsmassage te ondergaan.

Bij een volledige ontspanningsmassage worden de rug, nek, schouders, armen, benen, voorzijde bovenkant romp, hoofd en gezicht gemasseerd. Door het gebruik van verschillende massagetechnieken, de ondersteunende muziek en de gebruikte aroma’s wordt de mate van ontspanning beïnvloed.

Heeft u medische klachten dan dient u die vooraf aan de masseur kenbaar te maken.

Bent u onder medische behandeling of twijfelt u of u één massage mag ondergaan, raadpleeg dan eerst uw arts of specialist.

Ontspannigsmassage nek 

Voor meer informatie bel:06-36029671 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.