Dansage

"Dansage, muziekbeleving in diepere lagen"

Van aanraken naar raken; Dat is de beleving van Dansage. Met muziek voegen wij een extra element toe aan deze massagetechniek, waarbij de vertaalslag wordt gemaakt van muziekflow naar massageflow. De Dansage onderarmtechniek vertaalt de muziek en dynamiek naar het lichaam. De muziek stuwt als ware de massagebewegingen waarin het tempo, het ritme en de accenten in de muziek van belang zijn. Ervaring leert dat Dansage meer energie geeft maar daarnaast ook ontspannend werkt. De afstemming van de muziek op het lichaam is hierin essentieel. Ik gebruik voornamelijk klassieke (film) muziek.

De flow maakt de Dansage uniek, waarbij de masseur een soort instrument is die de klanken van de muziek vertaalt in beweging, De massageflow! je beleeft de muziek door de intense massagebewegingen die over het lichaam stromen. Meerdere zintuigen worden hierbij geprikkeld wat zorgt voor een diepere ontspanning. Kortom, je wordt meegenomen in een dynamisch geheel waarbij de masseur één wordt met de muziek.

"Een minivakantie voor lichaam en geest! Dansage tells a story through movement"

Meer informatie bel 06-36029671 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.