Stoelmassage

De stoelmassage wordt meestal op locatie uitgevoerd en is onderdeel van de massage bij bedrijven. De stoelmassage is een kortdurende massage die vooral gericht is op preventie van klachten. Deze massage werkt activerend, maar ook ontspannend. De massage gaat over de kleding heen waarbij dus geen olie wordt gebruikt. Naast knedingen in de nek wordt er vooral gewerkt met drukpunten en effleurages (strijkingen).

Stoelmassage bij de Oosterschelde Stoelmassage nek

Het preventieve doel van stoelmassage is het voorkomen van RSI en andere werk gerelateerde klachten. Het ziekteverzuim kan naar beneden worden gebracht door deze klachten voor te zijn. U en uw medewerkers zullen zich fitter en vitaler gaan voelen.

Wilt u meer weten over de stoelmassage kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u individueel een stoelmassage dan kan dat natuurlijk ook. Als u niet goed kunt liggen maar wel een ontspanningsmassage wenst dan is een stoelmassage één van de opties. De massagepositie kan dan worden aangepast om u toch van dienst te kunnen zijn.

Stoelmassage schouders Uitvoering van stoelmassage door AbloMassage Uitvoering stoelmassage bij Oosterschelde door AbloMassage